Banan bröd 👌
I veckan bakade jag två limpor, en nyttig Limpa och ett bananbröd. Idag fick vi äntligen avnjuta bröden till frukost. Här kommer receptet på bananbrödet.

Banan bröd
2 dl glutenfritt mjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
2 mosade bananer
0,3 dl smält kokosolja
0,3 dl kokosgrädde
1 msk stevia
1/2 krm vanilj
Ca 1/2 dl hackade valnötter
Sätt ugnen på 180 grader. Täck en avlång brödpanna med bakplåtspapper.
I en skål, blanda ihop mjöl, salt, bakpulver och bikarbonat. I en annan skål, blanda banan, olja, grädde, socker och vanilj. Tillsätt sedan mjölblandningen och valnötterna. Rör tills allt är blandat. Häll upp i brödpannan. Om du vill kan du dekorera brödet med bananer upptill. Baka i nedre delen av ugnen i ca 40-45 grader. Låt svalna i pannan en kvart innan du hugger in!!


