Banan br√∂d ūüĎĆ

I veckan bakade jag två limpor, en nyttig Limpa och ett bananbröd. Idag fick vi äntligen avnjuta bröden till frukost. Här kommer receptet på bananbrödet. 
 

 
Banan bröd 
2 dl glutenfritt mjöl 
1 tsk bakpulver 
1 tsk bikarbonat 
1/2 tsk salt
2 mosade bananer
0,3 dl smält kokosolja 
0,3 dl kokosgrädde 
1 msk stevia 
1/2 krm vanilj 
Ca 1/2 dl hackade valnötter 
 
Sätt ugnen på 180 grader. Täck en avlång brödpanna med bakplåtspapper. 
I en skål, blanda ihop mjöl, salt, bakpulver och bikarbonat. I en annan skål, blanda banan, olja, grädde, socker och vanilj. Tillsätt sedan mjölblandningen och valnötterna. Rör tills allt är blandat. Häll upp i brödpannan. Om du vill kan du dekorera brödet med bananer upptill. Baka i nedre delen av ugnen i ca 40-45 grader. Låt svalna i pannan en kvart innan du hugger in!!
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

utanallting.blogg.se

Jag delar med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig.

RSS 2.0