Vegansk sill

Min klassiska inlagda "sill" är klar till imorgon. Sillen består av aubergine, inte fisk. 

Inlagd aubergine 

Ingredienser: 
1 aubergine 
1 dl ättika 
0,5-1 dl stevia
3 dl vatten 
4 lagerblad 
1 skivad morot 
1 skivad rödlök
10 kryddpeppar korn 

Skiva auberginen i "sillstora" bitar. Koka i rikligt saltat vatten i ca 10 min. Låt svalna. Varva i en burk aubergine, morot och lök. I en kastrull, koka upp de övriga ingredienserna och låt svalna innan du häller det på dina grönsaker. Voila! 



utanallting.blogg.se

Jag heter Jennifer och här delar jag med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig. Är nybliven mamma till lilla Daisy June och kommer så småningom även dela tips på vegansk babymat ❤

RSS 2.0