Vegansk sill

Min klassiska inlagda "sill" är klar till imorgon. Sillen består av aubergine, inte fisk. 

Inlagd aubergine 

Ingredienser: 
1 aubergine 
1 dl ättika 
0,5-1 dl stevia
3 dl vatten 
4 lagerblad 
1 skivad morot 
1 skivad rödlök
10 kryddpeppar korn 

Skiva auberginen i "sillstora" bitar. Koka i rikligt saltat vatten i ca 10 min. Låt svalna. Varva i en burk aubergine, morot och lök. I en kastrull, koka upp de övriga ingredienserna och låt svalna innan du häller det på dina grönsaker. Voila! 






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

utanallting.blogg.se

Jag delar med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig.

RSS 2.0