Fried rice

 
 Hejsan!
 
Det är nästan ett år sedan jag lag upp någonting. Det har varit stressigt med min utbildning och även jobbat under tiden. Men snart är jag färdig medicinsk sekreterare och kan lägga studierna bakom mig. Det ska bli så skönt!
 
Jag är så otroligt glad åt hur mycket läsare jag har fått, trots att jag inte varit speciellt aktiv. Det är en skön känsla att känna att jag kan inspirera andra med att äta mer grönt.
 
Jag lagar fortfarande massor med vegans mat och tänkte dela med mig av en rätt jag gjorde förra veckan som blev så otroligt god! Hittade det här receptet i en ICA Buffé tidning.
 
Fried rice
 
Du behöver för två personer:
2 rödlökar finhackad
Olivolja
8 dl finstrimlad grönkål (ej stjälkar)
10 stycken körsbärstomater
2 msk strimlade soltorkade tomater
2 finhackad vitlöksklyfta
2 dl kokt råris
2 msk japansk soya
Salt
Sriacha till servering
Lime till servering
 
Gör såhär:
Fräs de båda löksorterna i oljan tills den mjuknar något. Tillsätt grönkålen och tomaterna och fräs tills grönkålen mjuknat. Tillsätt sedan riset och fräs i några minuter. Smaksätt med soya och salt. Servera rätten med Sriacha och lime.
 
 
 
 
 
Angelica Wåhlin
2018-03-26 @ 12:46:12
URL: http://angelicawahlin.se/

Gudars, så gott!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

utanallting.blogg.se

Jag heter Jennifer och här delar jag med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig. Är nybliven mamma till lilla Daisy June och kommer så småningom även dela tips på vegansk babymat ❤

RSS 2.0