Fransk löksoppa

Får det lov att vara lite fransk löksoppa på menyn idag? 

Vegansk löksoppa 

Ingredienser :
5 gula lökar 
2-3 msk olivolja 
1 msk balsamvinäger 
Svartpeppar 
1,25 dl vitt vin 
2-4 lagerblad 
1 liter buljong 

På hög värme, stek löken i olivoljan, balsamvinäger och peppar. Låt inte löken bli bränd, ytan rör hela tiden tills den börjar bli gyllenbruna, ca 20 min. Tillsätt vinet. När vinet har dunstat häll på de övriga ingredienserna och låt puttra minst 1h och Max 6h.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

utanallting.blogg.se

Jag heter Jennifer och här delar jag med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig. Är nybliven mamma till lilla Daisy June och kommer så småningom även dela tips på vegansk babymat ❤

RSS 2.0