Saffrans Freeze cake

Det blev inga lussebullar idag till advent heller...det blev en freeze cake!
 
 
Du behöver till botten:
200g hasselnötter
15 torkade dadlar
2 mask vatten
2 msk kokos olja
1/2 tsk salt
 
Kör allt i mixer och tryck ut i en bakplåtsklädd form. Ställ in i frysen medan du gör freeze smeten.
 
Saffrans smeten:
2 dl yoghurt (jag använder Planti EKO)
Allt det tjocka i en kokosmjölksburk
100 g cashew blötlagda 1h
2 msk agave sirap
2 förp saffran, alltså 1g
 
Mixa allt och häll på nötbotten. Låt allt frysa minst 2h.
 
Toppa med frukt eller fikon.
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

utanallting.blogg.se

Jag delar med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig.

RSS 2.0