Spansk Gazpacho

Smakerna för mig tillbaka till ett alldeles för varmt Barcelona där Gazpachon svalkade skönt och cavan kittlade i gommen. 

Gazpacho 

2 dl tomat juice
2 röda spetspaprikor 
1 gurka 
1 burk 400g konserverade körsbärstomater 
1 vitlöksklyfta 
Saften av 1 citron
4 msk olivolja 
Flingsalt efter smak
Svartpeppar efter smak
Några stänk av tabasco 

Mixa allt. Servera med några droppar olivolja uppe på, en kvist basilika och ett varmt bröd. 
Föreställ dig att vi är mitt i Juli och låt soppan göra sitt. 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

utanallting.blogg.se

Jag delar med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig.

RSS 2.0