Moonday Pasta

Känns som evigheter sen jag åt pasta så lagade ihop en krämig pasta rätt ikväll...blev inte en enda droppe över. Bra betyg antar jag 😉 

Rostad paprika pasta 

Pasta ( jag använde glutenfri från semper) 
2 röda paprikor 
2-3 msk olivolja 
2 banan schalottenlökar
4 vitlöksklyftor 
Salt o peppar 
2 dl mjölk ( jag använde cashewmjölk) 
2 msk bjäst 
1,5 msk majsstärkelse eller arrowroot 
Chiliflakes 

Lägg paprikorna på en plåt i ugnen på 200 grader i ca 25-30 min. Låt svalna en aning. 
Koka under tiden pastan. I en stekpanna, stek de båda löksorterna i ca 5 min. 
Dela paprikorna och plocka bort kärnor och skalet. Blanda paprikorna med löken och resten av ingredienserna i en mixer och mixa slät. Häll av pasta vattnet o blanda med pasta såsen. Smaka av med kryddorna.
Servera med basilika eller vegan parmesan. 
Bon apetit 👌 






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

utanallting.blogg.se

Jag delar med mig av mina recept från mitt liv som vegan, gluten- och socker överkänslig.

RSS 2.0